Kuperus bedden: kies voor vakmanschap en kwaliteit

In je zoektocht naar een nieuw bed kom je al snel tot de ontdekking dat de keuze reuze is. Er zijn tig modellen in verschillende prijsklassen en dan nog maar te zwijgen over de opties die je hebt. Een van de betere merken op het gebied van boxsprings is het merk Kuperus. Kuperus heeft meer dan 100 jaar ervaring en maakt uitstekende Kuperus bedden van de beste kwaliteit. In deze blog zoomen we dieper in op het merk dat ook hofleverancier is.

Kuperus bedden: meer dan 100 jaar vakmanschap

Kuperus bedden worden nog altijd ambachtelijk vervaardigd. Je kunt dus rekenen op vakmanschap met als resultaat kwalitatief goede bedden die ook aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat ze hofleverancier zijn mag als een mooie referentie worden gezien dat het merk het vak verstaat. Maar wat maakt deze bedden zo bijzonder?

Luxe uitstraling

Kuperus bedden hebben per definitie een luxe uitstraling. Ze worden alleen van de beste materialen vervaardigd en de afwerking is subliem. Je ziet al direct het verschil als je de bedden van het merk vergelijkt met dat van andere merken, die bijvoorbeeld hun bedden machinaal of op een andere manier vervaardigen. Oké, ook de prijskaartjes verschillen en dat heeft niet alleen te maken met de luxe uitstraling.

Kuperus bedden worden afgestemd op de wensen van de klant

Kuperus bedden worden afgestemd op de wensen van de klant. Ze zijn dus ook volledig aan te passen naar de behoeften van de klant en dat zorgt voor wat vrijheid in de keuzes die gemaakt kunnen worden. Met het uiteindelijke doel dat er een bed wordt vervaardigd dat niet alleen mooi is, maar ook voor een optimale nachtrust zorgt. En we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat een goede nachtrust cruciaal is voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid.

Research & development

Iets waar het merk Kuperus in uitblinkt, is de research & development die voorafgaande de productie wordt gedaan. Ze doen veel onderzoek naar slaaphoudingen, slaapgewoontes en andere zaken om ervoor te zorgen dat mensen heerlijk slapen in bedden van dit merk. Er zijn maar weinig merken die hier veel tijd, geld en energie aan besteden en dat zie en voel je ook als je voor een Kuperus bed kiest. 

Kuperus bedden gaan met de tijd mee

Een andere reden waarom Kuperus bedden zo populair zijn, heeft vooral te maken met het feit dat het merk uit Twente meegaat met de tijd. Ze spelen in op trends en ze blijven investeren in het doorontwikkelen van bedden. Daarom voldoen de bedden nog 100 jaar na dato aan de hoge kwaliteitseisen. Kuperus bedden zijn ook vaak trendy en modern, terwijl de kwaliteit van 100 jaar vakmanschap gewaarborgd blijft. 

Een leuk en niet geheel onbelangrijk feitje, is dat de bedden van Kuperus van 100% natuurlijke materialen worden gemaakt. Dat heeft betrekking op het volledig bed inclusief het hoogkwalitatieve matras dat het merk aanbiedt. Dat betekent dat de bedden van Kuperus niet alleen duurzaam zijn op het gebied van levensduur, maar dus ook van duurzame en milieuvriendelijke materialen worden vervaardigd.